Persoonlijke ontwikkeling

Werk Succesvol biedt jou een persoonlijke toolbox voor persoonlijke ontwikkeling en verbetering van je communicatie. Met als resultaat beter communiceren, meer succes in het leven en doen waar jij blij van wordt.

Advies nodig?

Neem dan direct contact op met onze adviseurs:
088 - 133 13 88
Wij zijn op alle werkdagen van 8:30 tot 21:00 bereikbaar en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Jouw persoonlijke toolbox

Werk(t)
Succesvol

aan jouw duurzame inzetbaarheid. 

Coach(t)

Succesvol

voor ambitie, passie

& actie.

Vitaliseer(t)
Succesvol

voor welzijn, energie en evenwicht.

Communiceer(t)
Succesvol

voor een goed

gesprek.

Werk(t) Succesvol

Succesvol en met plezier werken bepaalt veel. Wat kun jij daarin doen? Hoe kom jij tot optimale inzetbaarheid voor nu en voor later? Past je werk bij jou? Pas jij bij je werk? Wat heb jij nodig om succesvol te kunnen werken?

Wat kan praktische kennis van performance voor jou betekenen? Van dromen naar concrete doelen. Wat heb jij nodig om te komen tot meer succes en plezier in je werk en daarmee in je leven?

Deze trainingen zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en optimale inzetbaarheid. Met een aantal eenvoudige inzichten en vaardigheden ben jij in staat nog makkelijker te performen.

Actuele trainingen:

 

Coach(t) Succesvol

Wat kies jij? Een leven vol excuses en concessies of leven met je grootste successen?

Neem je eigen verantwoordelijkheid en kies voor jouw groei. Wij bieden coaching aan voor jou persoonlijk, je business en je team.

 

Het stellen van doelen draagt bij aan het behalen en beleven van successen. Doelen bepalen, concretiseren en realiseren is een vast deel van ieder coachingstraject. Hoe kom je van de huidige situatie naar de gewenste situatie en welke obstakels en hulpbronnen kom je onderweg tegen.

Actuele trainingen:

 

Vitaliseer(t) Succesvol

Heb jij genoeg energie om dat te doen wat jij belangrijk vindt? Is je leven in balans? Bereik jij je ware potentieel? Hoe staat het met jou welbevinden? 

Kom in beweging, stel jou doelen gericht op je fysieke-. mentale-, en emotionele beleving als geheel. Met als resultaat een gelukkiger, zinvoller en evenwichtiger leven.

Dit programma boost je werk en privé leven. Je laat je oude manier van denken los, installeert een nieuwe aanpak en jij verandert je leven zoals jij dat wilt.

Actuele trainingen:

 

Communiceer(t) Succesvol

Wie wil er nu niet een goed gesprek hebben? Of dat nu in de privé-sfeer of in een zakelijke omgeving is. Toch is goede communicatie nog niet zo gemakkelijk. 

Zakelijke gesprekken waar de emotie de boventoon voert, of een contact waar de ander zich niet gehoord voelt? Ieder ervaart communicatie op zijn eigen manier. Wat maakt dat het zo loopt als het loopt en wat kan je daar aan doen?  Als ik anders kijk, denk ik anders, voel ik anders, gebruik ik mijn kwaliteiten anders, communiceer ik anders, verander ik mijn houding en mijn gedrag. En dan verandert mijn omgeving met mij mee. Hoe lekker is dat.

Actuele trainingen:

 

Werksuccesvol Nederland B.V.

Kennedyplein 200

5611 ZT, Eindhoven

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle